Color Conservation
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Restauratie van schilderingen

Restauratie van schilderingen

Als restaurator van historische interieurs is het belangrijk om op de hoogte te zijn van chemie en materialen. Zo stel ik mijn eigen reinigingsmiddelen en oplosmiddel gels samen, zodat een schildering veilig en met de grootste zorg gerestaureerd kan worden. Monumentale interieurschilderingen zijn bijvoorbeeld wand- en plafondschilderingen of polychrome afwerklagen op hout, stuc of doek.

Ik werk volgens de ethische code van Stichting Restauratoren Nederland. Sinds 2012 heb ik een aantal mooie projecten afgerond óf heb ik mogen meewerken aan projecten van collega restauratoren. Hieronder een aantal voorbeelden.

foto: Steven Teenstra