Color Conservation
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Styling

“Whatever you have in your rooms, think first of the walls; for they are that which makes your house and home.”

William Morris

Styling

Een kleurhistorisch onderzoek kan de basis zijn voor het advies over het verdere kleurgebruik in het interieur. In het verleden waren de wanden vaak bekleed met textiele wandbespanning of papieren wandbekleding. Tegenwoordig zijn de muren glad gestuct, maar zijn er nog tal van mogelijkheden om in het interieur een fijne sfeer te creëren die past in de context van een historisch pand. Ik geef advies over moderne en historische wandbekleding, kleuren en verfsystemen.

Sinds 2017 werk ik samen met Mirjam van der Sar, ja, familie! Samen hebben wij een aantal projecten voltooid. Voor een psychologenpraktijk in Rotterdam, gevestigd in een monumentaal pand, hebben wij kleur- en interieuradvies gegeven. Voor een stadsvilla in Rotterdam hebben wij, naast advies over de kleuren gebaseerd op een historisch palet, een behang en kleurselectie gemaakt voor de wandafwerking. Voor voorbeelden van onze projecten zie onderstaand portfolio.

Naast kleur- en interieur advies, geven wij advies over styling! Ben jij tevreden met jouw interieur, maar mist er een eigentijdse stijl, of wens je meer aankleding met mooie stoffen, accessoires of bloemen en planten? Wij geven graag advies! Kijk op onze website www.kleuronderzoekmonumenten.nl

Voor zowel styling, kleur- en interieuradvies hanteren wij verschillende prijzen. Vraag naar onze prijzen of een offerte!